Κάνοντας την επιθυμία σας να συλλάβετε μια πραγματικότητα

Ώρες εργασίας.... όταν η φύση καλεί ™

υπηρεσίες

Οι προσφερόμενες
υπηρεσίες

Πρωταρχικό μέλημα του κέντρου μας είναι η δημιουργία ενός φιλικού και υποστηρικτικού περιβάλλοντος για όλους τους ασθενείς μας.

Icon

Ωοθηκική Διέγερση και Πρόκληση Ωορρηξίας

Icon

Ενδομήτρια τοποθέτηση σπέρματος (IUI)

Icon

Ενδομήτρια τοποθέτηση σπέρματος δότη (AID)

Icon

Εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF)

Icon

Καλλιέργεια και Mεταφορά Bλαστοκυστών

Icon

Υποβοηθούμενη εκκόλαψη με τη χρήση λέιζερ

Εμπειρίες Ασθενών

Οι επιτυχημένες ιστορίες των πελατών μας

" Όταν αρχικά έμαθα ότι θα έπρεπε να ακολουθήσω τη διαδικασία της εξωσωματικής ένοιωθα να με κυριεύει η ανησυχία για αυτή την άγνωστη για μένα εμπειρία. Οι άνθρωποι του ΑΚΕΣΟ κατάφεραν να με κάνουν να νιώσω το πραγματικό τους ενδιαφέρον και την αγάπη τους για αυτό που κάνουν. Ποτέ μου δεν αισθάνθηκα σαν ένας αριθμός στην σειρά ή σαν «πελάτης». Είχαν συχνή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μου κατά την διάρκεια της προσπάθειας μου, κάτι που μου έδινε δύναμη και στήριξη. Η ομάδα του ΑΚΕΣΟ…η δική μου ομάδα με βοήθησε να κατακτήσω το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής μου, την μητρότητα! Με την βοήθεια τους αλλά και με την θετική μου σκέψη κατάφερα από το 2008 μέχρι το 2010 να αποκτήσω 3 υπέροχα παιδάκια. Αυτό που άλλοτε μου φαινόταν ότι δεν θα γίνει ποτέ για μένα μοιάζει τώρα σαν μια μακρινή περιπέτεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους."

Anonymous

32 ετών

"Η ομάδα του Ακεσώ ήταν οι συμπορευτές μου στην απόφαση που πήρα για την κρυοσυντήρηση των ωαρίων μου. Αισθάνθηκα ότι ήτανε 'ο σύντροφός' μου στη διαδικασία αυτή και μου δώσανε την δυνατότητα να έχω περισσότερες επιλογές στο μέλλον."

Zina V.

36 ετών, Κρυοσυντήρηση ωαρίων

«Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν αρκετά πόσο ευγνώμονες είμαστε για ό, τι έχετε κάνει για εμάς, βοηθώντας μας να πάρουμε το καλύτερο δώρο της ζωής μας,« το μωρό μας! »Το κέντρο σας είναι το πιο αριστοκρατικό που έχουμε επισκεφτεί ποτέ, από το προσωπικό του γραφείου μέχρι το νοσοκόμες, εμβρυολόγοι και επιστημονικοί διευθυντές. «Αισθανόμαστε πολύ τυχεροί που ήμασταν υπό τη φροντίδα σας για τη θεραπεία μας και εκτιμούμε το επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης, τον επαγγελματισμό σας και την αίσθηση ότι ήσασταν πάντα διαθέσιμοι και προσιτοί για να συζητήσουμε οποιαδήποτε από τις ερωτήσεις και τις ανησυχίες μας. Σε ευχαριστώ για όλα!"

Mr and Mrs Hadjiefstathiou

«Η φροντίδα που λάβαμε από όλους σας ήταν καταπληκτική. Μας κάνατε να νιώσουμε άνετα σε μια περίοδο που ήταν αρκετά τρομακτική για εμάς. Η όλη διαδικασία ήταν μια εμπειρία που αισθανθήκαμε ότι υποστηρίζουμε και φροντίζουμε για κάθε βήμα του τρόπου. Είστε σπουδαίοι άνθρωποι και είμαστε ευτυχείς που ήσασταν που μας βοηθήσατε να πετύχουμε τον στόχο μας να προσθέσουμε στην οικογένειά μας ».

M. A.

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ μας με αριθμούς

0
Kids Born since 1989
0
Year Experience
Limassol 19
Limassol 18
Limassol 17
TREATMENT AND LEISURE

Προγραμματίστε ένα ραντεβού με τους ειδικούς μας